GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Naime Durdu Doğmuş Anaokulu

0342 2207135
Bahçelievler Mah. Bedri İnce Tahtacı Sok. No 9 Şahinbey/Gaziantep
Vizyon
Naime Durdu Doğmuş Anaokulu olarak; çocukların Atatürk, vatan, millet,bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, evresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli,çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik ,içinde hoşgörülü bireyler olarak olarak yetişmelerine fırsat tanıyan, Okul Öncesi Eğitim Alanında Örnek ve Öncü Olan Bölgesinde En İyi Okul Olmaktır.
Misyon
Değişen ve gelişen dünya toplumları içinde ülkemizin okul öncesi eğitimde layık olduğu yere gelebilmesi için; eğitim ve yönetim alanındaki her türlü değişim ve yeniliği takip eden, uygulayan, tüm gelişim alanlarında olumlu davranışlar geliştiren çocuklar yetiştirmek adına iyi bir eğitim kadrosu ile bilimin bize sunduğu teknolojik ürünlerden yararlanarak 21. yy´a yakışan örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.
Başarılar
Okulumuz 2010 yılında temizliğinden dolayı Beyaz Bayrak almıştır. Okulumuz 2020 yılında ´OKULUM TEMİZ´ belgesi almıştır. Okulumuz 2018 yılında ´BESLENME DOSTU OKULUMUZ´ belgesini alımıştır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim (Sabahçı-Öğleci)
07:50-12:50 (Sabahçı) 12:50-17:50 (Öğlenci)
Doğal Gaz
Ulaşım
Gaziantep´in en merkezi konumlarından birinde olan okulumuza şehrin her yerinden her 5-10 dakikada bir araç bulmak mümkündür.
Okulumuza hizmet eden 2 Servis Aracı bulunmaktadır.
Bahçeli Evler Mah. Bedri İnce Tahtacı Sok. No.9 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Gaziantep-Şahinbey´de (Merkez İlçe) bulunan okulumuz, Şehrin merkezi ana okullarından biridir.Okulumuz, Gaziantep Lisesi ile Akyol Orta okulu binalarının arka tarafındadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz öğrencilerine ritm, jimnastik, halk oyunları dersleri ile destekleyerek sağlıklı gelişimleri desteklenmeye çalışılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda STEM, Kodlama çalışamları günlük eğitim akışı içine yerleştirilerek uyugulanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda e TWinning projeleri yürütülmekte olup, Ulusal Kalite Etiketi almıştır. 2020-2021 eğitim öğretim yılında Erasmus Proje Başvurusunda bulunmuştur. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı içinde İpekyolu Kalkınma Ajansı proje başvurusu bulunmaktadır.